skip to Main Content
Πρωτάθλημα Εφήβων Α2: Εύκολη νίκη στην πρεμιέρα της νέας σεζόν!

Πρωτάθλημα Εφήβων Α2: Εύκολη νίκη στην πρεμιέρα της νέας σεζόν!

Η Eurohoops Academy Λεόντειος επικράτησε με ευρεία διαφορά της ΑΕ Γκράβας Πατησίων στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Με το… δεξί ξεκίνησε τη σεζόν 2024-2024 στο Πρωτάθλημα Εφήβων Α2 | Β’ Δυναμικότητας η Eurohoops Acadey Λεόντειος. Τα παιδιά του Ανδρέα Ματθαίου επιβλήθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Λεοντείου της ΑΕ Γκράβας Πατησίων για την 1η Αγωνιστική του 3ου Ομίλου με το ευρύ σκορ 70-28. Η ομάδα της Eurohoops Academy αποτελείται στην πλειονότητά της από παιδιά της ακαδημίας, τα οποία πέρυσι αγωνίζονταν στις διοργανώσεις Εφήβων, Παίδων και Παμπαίδων, με δύο προσθήκες ταλαντούχων αθλητών. Η σύνθεση αυτή προσφέρει τη δυνατότητα στους νεότερους αθλητές να κερδίσουν εμπειρίες, στους μεγαλύτερους ηλικιακά να ηγηθούν στους ρόλους τους. Παράλληλα, η ομοιογένεια που έχει αναπτυχθεί μέσα από το σύνολο των δράσεων της Eurohoops Academy αποτελεί σημαντικό «χαρτί» στα χέρια του προπονητικού επιτελείου.

Από το ξεκίνημα του πρώτου αγώνα της σεζόν, η Eurohoops Academy Λεόντειος έδειξε τη δυναμικότητά της. Οι νεαροί αθλητές έχτισαν διψήφια διαφορά πολύ γρήγορα (+16, 10′). Η πιο αδύναμη αγωνιστικά ΑΕ Γκράβας Πατησίων έδειχνε να μην έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει το παιχνίδι, κι έτσι, ο Ανδρέας Ματθαίος μοίρασε το χρόνο σε όλους τους αθλητές. Νίκος Πάλλης, Γιώργος Κόλλιας και Χρήστος Κίτσος ήταν οι κορυφαίοι της πρεμιέρας.

Για τη 2η Αγωνιστική του 3ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Εφήβων Α2 η Eurohoops Academy Λεόντειος θα δώσει το πρώτο εκτός έδρας ματς της σεζόν, καθώς θα αντιμετωπίσει τη Νίκη Αμαρουσίου στο 2ο Λύκειο Αμαρουσίου (24/9, 21:00).

Τα highlights 🎥

Το φύλλο αγώνα 📄

Eurohoops Academy Λεόντειος – ΑΕ Γκράβας Πατησίων 70-28
Διαιτητές: Δημουλάς, Κυριακόπουλος
Δεκάλεπτα: 21-5, 39-12, 57-22, 70-28
Eurohoops Academy Λεόντειος (Ματθαίος, Μπούζοντιτς): Κόλλιας 11(1), Κίτσος 11(3), Μπούμης 8(2), Σιμόπουλος 3, Τζιλιάνος 7(1), Γκολέμι 2, Καραούλιας 9, Καλομοίρης 3(1), Θωμάκος, Συλβέστερ 2, Σιούτης 2, Πάλλης 12.

Follow us 📱

Facebook | Instagram | YouTube

Eurohoops Academy Leonteios Sponsors