skip to Main Content
Eurohoops Camps | Summer Edition: Άφθονο παιχνίδι και σκληρή δουλειά στη Λεόντειο!

Eurohoops Camps | Summer Edition: Άφθονο παιχνίδι και σκληρή δουλειά στη Λεόντειο!

Παιδιά όλων των ηλικιών απόλαυσαν μπάσκετ και εξέλιξαν το παιχνίδι τους με τα τρία εξειδικευμένα προγράμματα του Eurohoops.

Τα Eurohoops Camps | Summer Edition επέστρεψαν για ένα ακόμη καλοκαίρι στο Κλειστό Γυμναστήριο Λεοντείου στο κέντρο της Αθήνας. Νεαροί αθλητές και νεαρές αθλήτριες ηλικίας 6 έως 19 ετών από ολόκληρη την Αττική πέρασαν όμορφες στιγμές και εξέλιξαν το παιχνίδι τους με τη σφραγίδα του Eurohoops. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της Λεοντείου Σχολής Αθηνών, τα πρωτοποριακά προπονητικά προγράμματα που σχεδιάστηκαν από τον Τεχνικό Διευθυντή, Κωνσταντίνο Μελέτη, οι εξειδικευμένοι προπονητές και η παρουσία του Θοδωρή Παπαλουκά, δημιούργησαν τις καταλληλότερες συνθήκες για την ανάπτυξη της νέας γενιάς.

Mini Hoopers Camp: Τα βασικά του μπάσκετ έγιναν διασκέδαση, με τον Θοδωρή Παπαλουκά!

Στην Α’ Περίοδο των Eurohoops Camps | Summer Edition οι Mini Hoopers απόλαυσαν παιχνίδι και εξέλιξαν τις βασικές τεχνικές του μπάσκετ! Ο Διευθυντής της Eurohoops Academy και EuroLeague Legend, Θοδωρής Παπαλουκάς βρέθηκε στη Λεόντειο Σχολή Αθηνών για να παίξει μαζί με τα παιδιά και να τους δώσει χρήσιμες συμβουλές. Το Mini Hoopers Camp, το τετράωρο και πενθήμερο προπονητικό πρόγραμμα, βασισμένο στις αρχές του Mini Basketball, μύησε τους αθλητές και τις αθλήτριες στη μαγεία του μπάσκετ, διδάσκοντάς τους τη χαρά του παιχνιδιού, την αδρεναλίνη του συναγωνισμού και την ικανοποίηση της ατομικής και ομαδικής εξέλιξης.

Shooting Camp: Η νέα γενιά έμαθε τα μυστικά για να εκτοξεύσει τα ποσοστά της!

Και στις τρεις περιόδου των Eurohoops Camps | Summer Edition στη Λεόντειο Σχολή Αθηνών η βελτίωση του σουτ ήταν στο επίκεντρο. Μέσω του εξειδικευμένου προγράμματος του Shooting Camp του Eurohoops οι νεαρότεροι αθλητές έμαθαν τη σωστή τεχνική και οι μεγαλύτεροι βελτίωσαν τον μηχανισμό τους, με τη συμβολή του Shooting Machine του Dr. Dish. Έτσι, τα παιδιά όλων των ηλικιών είχαν την ευκαιρία να διδαχθούν σωστά τις βασικές αρχές του σουτ, με τρόπο προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους, αλλά και στα ατομικά τους χαρακτηριστικά.

Offensive Moves Lab: Τα επιθετικά «όπλα» που αναβαθμίζουν το παιχνίδι των νεαρών αθλητών!

Το Offensive Moves Lab, το νέο καινοτόμο προπονητικό πρόγραμμα του Eurohoops πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά φέτος το καλοκαίρι στη Λεόντειο Σχολή Αθηνών. Υπό την επίβλεψη του Υπεύθυνου Ατομικής Ανάπτυξης της Eurohoops Academy, Λευτέρη Καλογήρου, φιλόδοξοι αθλητές και αθλήτριες επέκτειναν το φάσμα των επιθετικών τους «όπλων». Οι αθλητές και οι αθλήτριες βελτίωσαν την ατομική τους τεχνική, εξασκήθηκαν σε διάφορες συνθήκες αγώνα και προετοιμάστηκαν τεχνικά και πνευματικά για να ξεχωρίσουν τη νέα σεζόν στα παρκέ όλης της Αττικής.

Το φωτογραφικό άλμπουμ των Eurohoops Camps | Summer Edition

Eurohoops Academy Leonteios Sponsors