skip to Main Content
Πρωτάθλημα Ανδρών: Έσπασε το… ρόδι με Θοδωρή Παπαλουκά!

Πρωτάθλημα Ανδρών: Έσπασε το… ρόδι με Θοδωρή Παπαλουκά!

Η Eurohoops Academy πέτυχε την πρώτη της νίκη για το 2024, υπό το βλέμμα του Διευθυντή της ακαδημίας!

Στοπ στο αρνητικό σερί της στο Πρωτάθλημα Ανδρών έβαλε η Eurohoops Academy, πετυχαίνοντας την πρώτη της φετινή νίκη! Οι αθλητές του Κωνσταντίνου Μελέτη, ελέγχοντας το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκειά του, επιβλήθηκαν της Αναγέννησης Πετραλώνων με 62-53 και έκαναν το 2/2 κόντρα στην ομάδα των Πετραλώνων, παρουσία του Διευθυντή της ακαδημίας, Θοδωρή Παπαλουκά. Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Ανδρέας Καζιάνης, με 17 πόντους, ενώ διψήφιο αριθμό πόντων είχαν και οι νεαροί Εριγκέρτ Μπέλλο και Μάριο Λούκα. Η Eurohoops Academy παραμένει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας του 3ου Ομίλου, δύο βαθμούς πίσω από τον Άρη Πετρούπολης.

Για την 16η Αγωνιστική της διοργάνωσης η Eurohoops Academy θα αγωνιστεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Εργάνης με την προτελευταία Δόξα Βύρωνος (1/2, 22:00).

Η εξέλιξη

Με σοβαρότητα, αυτοπεποίθηση και… ορμή μπήκε στο παρκέ η Eurohoops Academy στο πρώτο της παιχνίδι στο «σπίτι» της για το 2024. Οι νεαροί αθλητές μας δημιούργησαν μια σημαντική απόσταση (13-3) στο ξεκίνημα. Ωστόσο, η ιδιαίτερα μαχητική ομάδα της Αναγέννησης Πετραλώνων έκανε ένα σερί, καταφέρνοντας να περάσει μπροστά (20-22), εκμεταλλευόμενη τη χειρότερη περίοδο της ομάδας μας. Η Eurohoops Academy επέλεξε να «απαντήσει» με μακρινά σουτ και δικαιώθηκε, επιστρέφοντας ξανά στην πρωτοπορία (29-25).

Τα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου προσομοίωσαν αυτά της αρχής του αγώνα. Η ομάδα του Κωνσταντίνου Μελέτη έπαιξε δυνατά στην άμυνα και με ομαδικότητα στην επίθεση, καταφέρνοντας να φτάσει ακόμη και στο +17. Την τελευταία περίοδο η Eurohoops Academy είχε πλέον τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και έφτασε με ασφάλεια στο τελικό 62-53.

Το φωτογραφικό άλμπουμ

Το φύλλο αγώνα

Eurohoops Academy Λεόντειος – Αναγέννηση Πετραλώνων 62-53
Διαιτητές: Καλοφριάς, Σερίφης
Δεκάλεπτα: 20-13, 30-28, 52-38, 62-53
Eurohoops Academy Λεόντειος (Μελέτης, Μουρμούρης): Πενταγιώτης, Βάτσιος Αλ. 2, Βάτσιος Β. 3(1), Σπυρόπουλος 3(1), Μπέλλο 12(1), Κατσαντώνης, Χρήστου 9(3), Μήτσης 6(1), Κανελλόπουλος, Καζιάνης 17(1), Λούκα 10, Βασσάλας.
Αναγέννηση Πετραλώνων (Ρουμάνι): Τοκατλίδης 1, Αμοιράς 4, Λέκκας 3, Τσίτουρας Κ. 5 (1), Διαμάντης 5 (1), Μουζακιώτης 9 (2), Τσίτουρας Γ. 19 (4), Κατσαμπάνης 4, Αθανασόπουλος 1, Μακρής, Πολύζος 2.

Follow us

Facebook | Instagram | YouTube | TikTok

Eurohoops Academy Leonteios Sponsors