skip to Main Content
Eurohoops Academy Λεόντειος: Γίνε μέλος της ομάδας που δημιουργεί το μπάσκετ!

Eurohoops Academy Λεόντειος: Γίνε μέλος της ομάδας που δημιουργεί το μπάσκετ!

Η Eurohoops Academy συνεχίζει την ανοδική της πορεία με στόχο την κορυφή. Έλα στην οικογένεια του Eurohoops για να γίνεις ο πρωταγωνιστής των παρκέ!

Τέσσερις άνοδοι και τέσσερα μετάλλια σε τέσσερις διαφορετικές ηλιακές κατηγορίες και δεκάδες παιδιά που αγάπησαν το μπάσκετ μέσα σε μόλις τρεις σεζόν. Η συνεργασία της Eurohoops Academy με τη Λεόντειο Σχολή Αθηνών στα Πατήσια, η οποία ξεκίνησε πριν πέντε χρόνια, έχει δείξει ήδη τα πρώτα δείγματα γραφής της. Το όραμα του Διευθυντή της Eurohoops Academy, Θοδωρή Παπαλουκά, έχει, βέβαια, πολύ υψηλότερους στόχους!

Γίνε μέλος της Εurohoops Academy Λεοντείου εδώ!

Η κλήση αθλητών στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΟΚ και στις εθνικές ομάδες, η back-to-back άνοδος της Eurohoops Academy Λεοντείου στην Α2 Παίδων, η αξιοσημείωτη πορεία στην Α2 Εφήβων, στη Β’ Ανδρών, στο Πρωτάθλημα Παμπαίδων και στο Πανελλήνιο Πρωτάταθλημα Νέων Ανδρών είναι μόνο η… κορυφή του παγόβουνου! Όλα τα κατορθώματα των αθλητών μας και των αγωνιστικών τμημάτων στα επίσημα Πρωταθλήματα και Τουρνουά, αλλά και σε ανεξάρτητες κορυφαίες διοργανώσεις εντός και εκτός Αθήνας, φανερώνει την αγωνιστική αναβάθμιση. Παράλληλα, στα τμήματα υποδομών η υλοποίηση προγραμμάτων βάσει των αρχών του mini basketball και των υψηλών αξιών του αθλητισμού κάνει κάθε σεζόν ολοένα και περισσότερα παιδιά να έρχονται κοντά στο μπάσκετ, να το αγαπούν και να αναπτύσσονται μέσω του αθλητισμού. Και αυτό είναι το σπουδαιότερο… μετάλλιο για τη Eurohoops Academy, δημιουργώντας την επόμενη γενιά του μπάσκετ!

Ο προπονητικός σχεδιασμός και το προπονητικό επιτελείο

Η δράση της Eurohoops Academy Λεοντείου, μέλους της Eurohoops Academy, καθοδηγείται από έναν ενιαίο στρατηγικό σχεδιασμό, περιλαμβάνοντας δύο κατευθύνσεις σε συνάρτηση με την αθλητική ηλικία των παιδιών. Η αγωνιστική κατεύθυνση αποσκοπεί στην ατομική και ομαδική εξέλιξη με βάση τα επίπεδα δεξιοτήτων και τις προσδοκίες των αθλητών. Το πρωτοποριακό προπονητικό της πρόγραμμα δίνει έμφαση στην εξελικτική πορεία του κάθε αθλητή ξεχωριστά, από τα πρώτα του βήματα στο άθλημα ως το επίπεδο της ομάδας ανδρών. Κάθε αθλητής βρίσκεται στο επίκεντρο ως μια ξεχωριστή μονάδα ανάπτυξης, με τακτική παρακολούθηση της πορείας του και έχει το δικό του εξατομικευμένο πλάνο, μέσω του οποίου κατευθύνεται η προπόνησή του και η ατομική αθλητική και τεχνική του ανάπτυξη. Η κατεύθυνση του mini basketball έχει σκοπό να θέσει τα θεμέλια της δημιουργίας μικρών αθλητών και αθλητριών. Τα παιδιά διδάσκονται τις βασικές αρχές του μπάσκετ, τη χαρά του παιχνιδιού και τη νοοτροπία του πρωταθλητισμού από την πρώτη τους κιόλας επαφή με τη μπάλα. Θέτοντας γερά θεμέλια από νεαρή ηλικία, οι φιλόδοξοι μικροί αθλητές αποκτούν τις τεχνικές δεξιότητες και τα πνευματικά εφόδια για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους, ενώ διασκεδάζουν.

Στην κορυφή του προπονητικού επιτελείου, Διευθυντής της Eurohoops Academy, είναι ένας από τους πιο εμβληματικούς αθλητές των ευρωπαϊκών παρκέ, ο θρύλος της EuroLeague και μέλος του Hall Of Fame της Ελλάδας, Θοδωρής Παπαλουκάς. Ο Τεχνικός Διευθυντής της Eurohoops Academy, υπεύθυνος για τον στρατηγικό σχεδιασμό, είναι ο Κωνσταντίνος Μελέτης, ένας από τους κορυφαίους αναπτυξιακούς προπονητές της χώρας. Παράλληλα, Υπεύθυνος Ατομικής Αθλητικής Ανάπτυξης είναι ο πολύπειρός προπονητής, Λευτέρης Καλογήρου, ο οποίος διαθέτει αναρίθμητες επιτυχίες, ενώ έχει διατελέσει και ομοσπονδιακός προπονητής. Υπεύθυνος της Eurohoops Academy Λεοντείου είναι ο προπονητής Ανδρέας Ματθαίος, με 15ετή εμπειρία και σημαντικές επιτυχίες σε αναπτυξιακό επίπεδο. Η προπονητική ομάδα συμπληρώνεται με νέους, ταλαντούχους και εξειδικευμένους προπονητές.

Eurohoops Academy Λεόντειος | 2024-2025 | Τμήματα

Εφηβικό
Παιδικό
U15 (2010)
U14 (2011)
U13 (2012-2013)
U12 (2013-2014)
Junior A (2014-2015)
Junior B (2016-2019)

Οι εγκαταστάσεις της Λεοντείου Σχολής Αθηνών

Η Εurohoops Academy Λεόντειος εδρεύει στο πανέμορφο Κλειστό Γυμναστήριο της Λεοντείου Σχολής Αθηνών. Το κλιματιζόμενο γήπεδο χωρητικότητας 380 θέσεων είναι ιδανικό για προπονήσεις ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών και δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα στους αγώνες. Διαθέτει, επίσης, σύγχρονα αποδυτήρια, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιούν καθημερινά οι αθλητές και οι αθλήτριες. Επιπλέον, η Λεόντειος Σχολή Αθηνών προσφέρει ένα ακόμη κλειστό γήπεδο και τρία ανοικτά γήπεδα μπάσκετ. Παράλληλα, η Eurohoops Academy διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό, με αποκορύφωμα με το Shooting Machine.

Γίνε μέλος της Eurohoops Academy Λεοντείου, της ομάδας που δημιουργεί το μπάσκετ, και γίνε ο μελλοντικός πρωταγωνιστής των παρκέ. Οι εγγραφές για τη σεζόν 2024-2025 ξεκίνησαν!

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

* υποχρεωτικό πεδίο
Στοιχεία κηδεμόνα

Η συμπλήρωση και αποστολή της αίτησης συμμετοχής σημαίνει ότι έλαβα γνώση και συμφωνώ με τους "Όρους συμμετοχής αθλητή" της Eurohoops Academy Λεόντειος

Λόγω αυξημένης ζήτησης η συμπλήρωση της φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος δεν συνεπάγεται την εγγραφή στη Eurohoops Academy. Η Eurohoops Academy Λεόντειος θα επικοινωνήσει μαζί σας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Επικοινωνία

Τηλέφωνο: 6983900500, 2102522600
Email: aoleonteios@eurohoops.net
Website: aoleonteios.eurohoops.net

Κλειστό Λεοντείου Πατησίων

Νεϊγύ 17, 111 43, Αθήνα

Ωράριο λειτουργίας γραμματείας

Δευτέρα | 16:00 – 19:00
Τρίτη | 15:30 – 19:30
Τετάρτη | 16:00 – 19:00
Πέμπτη | 16:00 – 19:30
Παρασκευή | 16:00 – 19:00
Σάββατο | 10:00 – 15:00
Κυριακή | Κλειστά

Follow us

Facebook | Instagram | YouTube

Eurohoops Academy Leonteios Sponsors