skip to Main Content
Eurohoops Academy Λεόντειος: Το μέλλον προμηνύεται λαμπρό, έλα να λάμψεις μαζί μας!

Eurohoops Academy Λεόντειος: Το μέλλον προμηνύεται λαμπρό, έλα να λάμψεις μαζί μας!

Η Eurohoops Academy εξελίσσεται, μεγαλώνει και… ανεβαίνει. Συνεχίζουμε να χτίζουμε τις βάσεις, με στόχο την κορυφή!

Τρεις άνοδοι και τρία μετάλλια σε τέσσερις διαφορετικές ηλιακές κατηγορίες μέσα σε μόλις δύο σεζόν. Η συνεργασία της Eurohoops Academy με τη Λεόντειο Σχολή Αθηνών στα Πατήσια έχει δείξει ήδη τα πρώτα δείγματα γραφής της. Το όραμα του Διευθυντή της Eurohoops Academy, Θοδωρή Παπαλουκά – η ακαδημία μπάσκετ που ίδρυσε ο EuroLeague Legend, έχει, βέβαια, πολύ υψηλότερους στόχους!

Γίνε μέλος της Εurohoops Academy Λεοντείου εδώ!

Η ενοποίηση με τη Eurohoops Academy και η συνολική ανάληψη της Τεχνικής Διεύθυνσης από τον Κωνσταντίνο Μελέτη, η ένταξη του Υπευθύνου Ατομικής Ανάπτυξης, Λευτέρη Καλογήρου και η προσθήκη εξειδικευμένων προπονητών έδειξε από τον πρώτο χρόνο τα αποτελέσματα της νέας εποχής. Η τριπλή άνοδος στην Α2 Παίδων, στην Α2 Εφήβων και στη Β’ Ανδρών είναι μόνο η… κορυφή του παγόβουνου! Η πορεία των αγωνιστικών τμημάτων στα επίσημα Πρωταθλήματα και Τουρνουά της ΕΣΚΑ και της ΕΟΚ, αλλά και κατορθώματά τους σε άλλες κορυφαίες διοργανώσεις, όπως το Legacy Basketball Tournament και τα Promitheas Park Tournaments, φανέρωσε το πρώτο βήμα της αγωνιστικής αναβάθμισης. Παράλληλα, στα τμήματα υποδομών η υλοποίηση προγραμμάτων βάσει των αρχών του Mini Basketball έκανε δεκάδες παιδιά να αγαπήσουν το μπάσκετ και να αναπτυχθούν μέσω του αθλητισμού. Και αυτό είναι το σπουδαιότερο τρόπαιο για τη Eurohoops Academy!

Προετοιμαζόμενη να χαράξει τη νέα της πορεία, η Eurohoops Academy Λεόντειος συνεχίζει αδιάκοπα να εξελίσσεται και να αναβαθμίζεται. Ο στρατηγικός της σχεδιασμός περιλαμβάνει δύο κατευθύνσεις σε συνάρτηση με την αθλητική ηλικία των παιδιών· το Αγωνιστικό, στοχεύοντας στην ατομική και ομαδική εξέλιξη με βάσει τα επίπεδα δεξιοτήτων και τις προσδοκίες των αθλητών, και το Mini Basketball, με σκοπό να θέσει τα θεμέλια της δημιουργίας νέων αθλητών και αθλητριών.

Η Eurohoops Academy Λεόντειος φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν ανταγωνιστικό σύλλογο που θα έχει ως στόχο το κορυφαίο επίπεδο. Το πρωτοποριακό προπονητικό της πρόγραμμα δίνει έμφαση στην εξελικτική πορεία του κάθε αθλητή ξεχωριστά, από τα πρώτα του βήματα στο άθλημα ως το επίπεδο της ομάδας Ανδρών. Κάθε αθλητής βρίσκεται στο επίκεντρο ως μια ξεχωριστή μονάδα ανάπτυξης, με τακτική παρακολούθηση της πορείας του και έχει το δικό του εξατομικευμένο πλάνο, μέσω του οποίου κατευθύνεται η προπόνηση του και καθοδηγείται η ατομική αθλητική και τεχνική του ανάπτυξη. 

Παράλληλα, το προπονητικό επιτελείο της Eurohoops Academy έχει σχεδιάσει ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα για τα μικρότερα παιδιά. Οι μικροί αθλητές διδάσκονται τις βασικές αρχές του μπάσκετ και τη νοοτροπία του πρωταθλητισμού από την πρώτη τους κιόλας επαφή με τη μπάλα. Θέτοντας γερά θεμέλια από νεαρή ηλικία, οι φιλόδοξοι μικροί αθλητές αποκτούν τις τεχνικές δεξιότητες και τα πνευματικά εφόδια για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

Eurohoops Academy Λεόντειος | 2023-2024 | Τμήματα

U21 – U17 (2003-2007)
U16 (2008-2009)
U14 (2010)
U13 (2011)
U12 (2012)
Junior A (2013)
Junior B (2014-2015)

Η Εurohoops Academy Λεόντειος εδρεύει στο πανέμορφο Κλειστό Γυμναστήριο της Λεοντείου Σχολής Αθηνών. Το κλιματιζόμενο γήπεδο χωρητικότητας 380 θέσεων είναι ιδανικό για προπονήσεις ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών και δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα στους αγώνες. Διαθέτει, επίσης, σύγχρονα αποδυτήρια, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιούν καθημερινά οι αθλητές και οι αθλήτριες.

Γίνε κι εσύ ο μελλοντικός πρωταγωνιστής των παρκέ, γίνε μέλος της Eurohoops Academy Λεοντείου. Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

* υποχρεωτικό πεδίο
Στοιχεία κηδεμόνα

Η συμπλήρωση και αποστολή της αίτησης συμμετοχής σημαίνει ότι έλαβα γνώση και συμφωνώ με τους "Όρους συμμετοχής αθλητή" της Eurohoops Academy Λεόντειος

Λόγω αυξημένης ζήτησης η συμπλήρωση της φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος δεν συνεπάγεται την εγγραφή στη Eurohoops Academy Λεόντειο. Η Eurohoops Academy Λεόντειος θα επικοινωνήσει μαζί σας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Επικοινωνία

Τηλέφωνο: 6983900500, 2102522600

Email: aoleonteios@eurohoops.net

www.aoleonteios.eurohoops.net

Ωράριο λειτουργίας γραμματείας

Δευτέρα | 16:00 – 19:00
Τρίτη | 15:30 – 19:30
Τετάρτη | 16:00 – 19:00
Πέμπτη | 16:00 – 19:30
Παρασκευή | 16:00 – 19:00
Σάββατο | 10:00 – 15:00
Κυριακή | Κλειστά

Κλειστό Λεοντείου Πατησίων

Νεϊγύ 17, 111 43, Αθήνα

Eurohoops Academy Leonteios Sponsors